Betongarbeid​

Ønsker du en stabil, slitesterk og varig konstruksjon? Betong er løsningen. I Lecon har vi god erfaring med betongarbeider – alt fra grunnmurer til hele konstruksjoner i betong.

Betongkonstruksjoner

I Lecon bygger vi moderne betonghus for både privatpersoner og utbyggere. Vi tilpasser arbeidet etter dine preferanser og sørger for en stødig bolig. Betong er et godt valg for mange, da det både har minimalt vedlikehold og sørger for et behagelig inneklima. Her har du i tillegg muligheten til å velge blant mange arkitektoniske utforminger.

Grunnarbeid og vedlikehold

Vi er godt rustet til å hjelpe deg med grunnarbeidet for ditt byggeprosjekt.

Har du først fått skade på betong, er det også viktig å rette opp i dette så raskt som mulig. Venter du for lenge, kan reparasjonskostnadene bli langt større.

Vi hjelper deg fra ide til ferdigstillelse

Vi står klare til å ta på oss alt fra små til store jobber. Er det ønskelig, kan vi være med hele veien fra idé til ferdigstillelse.

Har du behov for betongarbeid på din eiendom? Kontakt oss for en kostnadsfri befaring!

Betongens uendelige muligheter

Betong er et vedlikeholdsfritt og allsidig byggemateriale. Med minimalt behov for tilsyn, er betong ikke brennbart, tåler fuktighet, råtner ikke, og kan resirkuleres. Det muliggjør effektiv industriell konstruksjon uten overforbruk av materialer. Betong gir arkitekter og ingeniører grenseløse muligheter med sin styrke, formbarhet og fleksibilitet, begrenset kun av fantasien.