Totalentreprenør

Lecon har både de rette menneskene og kompetansen som må til for at ditt prosjekt skal bli vellykket. Som totalentreprenør hjelper vi deg hele veien – fra idé til ferdigstilling.

Under prosjekteringsfasen er det mange valg som skal tas, og da gjelder det å ta gode valg. Ved hjelp fra våre dyktige fagpersoner kan du dra nytte av deres lange erfaring i bransjen, og stole på at de kommer med kloke forslag for ditt prosjekt.

Derfor burde du velge en totalentreprenør

Som byggherre kan det fort bli uoversiktlig når du har flere å forholde deg til. Ved å velge en totalentreprenør til å ta seg av prosjektet, slipper du kinkige situasjoner der ingen ønsker å ta ansvar dersom det oppstår utfordringer. Overlater du prosjektet til en totalentreprenør, har du kun én å forholde deg til.

Hvorfor velge oss?

Vi som jobber i Lecon har tidligere stilt som totalentreprenør for både privatpersoner og utbyggere. Vi prosjekterer og koordinerer med alle involverte slik at du slipper. Etter mange gjennomførte prosjekter vet vi viktigheten av god kommunikasjon for å unngå større avvik gjennom prosessen. Med vår omfattende ekspertise og dedikerte team, sikrer vi at ditt prosjekt realiseres på best mulig måte.

Ser du etter en partner som kombinerer dyp teknisk forståelse med den koordinerende rollen som totalentreprenør, da har du kommet til rett sted. La oss sammen realisere ditt neste prosjekt!

Vi tilbyr alltid gratis befaring