Våtrom

Ønsker du å gjøre oppgraderinger på baderommet? Vi i Lecon har både faste rørleggere vi samarbeider med og dyktige fagpersoner i teamet med A/B sertifisering.

Etter å ha utført flere oppussingsprosjekter over årene, har vi opparbeidet oss solid fagkompetanse rundt arbeid med våtrom. Med sertifiserte fagpersoner kan du være sikker på at badet ditt innfrir alle krav i gjeldende lovverk.

Totalentreprenør innen baderomsprosjekter

Vi stiller som totalentreprenør, og tar oss av alt innen baderom, fra helrenovering til utskiftning av innredning og mindre oppgraderinger. Vårt team er med på byggeprosessen fra A til Å, og vi koordinerer alt – med unntak av rørlegger- og elektrikerarbeid. Dette gir deg en problemfri opplevelse, da vi tar ansvar for alle aspekter av prosjektet.

Store og små oppgraderinger

Enten du ønsker å skifte ut kranen, legge nye fliser eller ser for deg en totalrenovering av badet, har vi de rette fagfolkene for jobben! Vi er med deg gjennom hele planleggings- og utførelsesprosessen.

Erfaren veiledning for optimale valg

Ønsker du råd til valg av servanter, baderomsinnredning eller annet, bistår vi gjerne med råd og tips basert på vår erfaring. Vi tror på at det beste badet er ofte det mest planlagte badet, og derfor jobber vi tett med deg for å realisere dine ønsker.

Gjennom god kommunikasjon med deg som kunde sørger vi for en ryddig, tydelig og oversiktlig prosess. Du vil ha en dedikert prosjektleder å forholde deg til, som passer på å holde deg oppdatert gjennom hele prosjektet.

Skap ditt drømmebad med oss

Baderommet ditt skal være et sted du ønsker å være. La oss hjelpe deg å bygge drømmebadet, med vårt erfarne team og dedikerte totalentreprenørtjenester.